samedi 14 mars 2020

Expotren ajourné !





Cela avait été infernal de trouver une chambre à l’Ibis de Lleida ! Nous avions prévu de résister aux alertes conseillant de rester con-finés ! Nous avions imaginé admirer les vergers en fleurs, nous mélanger aux propriétaires de trains les plus beaux du monde... en modèle ... réduit ! 

Las !

je lis (avec consternacion)

Els organitzadors de Lleida Expo Tren han comunicat a Fira de Lleida l'ajornament de l'11a edició del saló, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana a la capital del Segrià. La decisió s'ha pres per motius de seguretat seguint les recomanacions de les administracions públiques pel coronavirus.

El certamen, organitzat per la revista Más Tren i que forma part del circuit europeu dels salons monogràfics dedicats al món del tren i del modelisme ferroviari, tenia confirmada la presència de 63 expositors procedents de Catalunya, de l'Estat i també de França, Gran Bretanya, Alemanya, Àustria, Suïssa i Portugal.

Il reste la télé-visite ...

... il reste la contemplacion



il va falloir voyager autrement :

devant son écran !

Lleida Expo Tren va rebre l'any passat 12.000 visitants. L'organització estudia la possibilitat de celebrar a la tardor l'edició 2020

on voit aussi bien à distance cette merveille que sur place, noyé dans la foule


Km1 150801 Class a4 Piste 1 LOCOMOTIVE A VAPEUR LNER 1:32 echtdampf 




il faut dire qu'à Londres, c'est encore mieux qu'à Lleida !


PS :
raison de plus pour se souvenir des souvenirs heureux :